Novosti

Sale! Popusti!

Pravila korišenja kupona prilikom plaćanja:

Mjesečni prikaz popusta u svim našim ljekarnama ili Web shopu
  1. Popusti se ostvaruju upisivanjem navedenog kupona za određeni brand u periodu kada je popust aktivan. Npr. U danima između 18.02.-24.02. bit će aktivni popust na brand Apipharma. Prilikom kupovine, kada ste odabrali nekoliko Apipharminih proizvoda nastavljate s kupovinom ili krećete na plaćanje.
  2. U trenutnku plaćanja, se aktivira popust koji upisujete za to predviđeno mjesto (kućica za popust ili kliknete na pitanje:
    Imate kupon? Kliknite ovdje za unos kupona ).
  3. Kada ste upisali naziv kupona (npr. #apipharma) na za to predviđeno mjesto, popust se automatski odobrava i na računu se vidi obračun popusta (stara i nova cijena nakon korištenja popusta
Dani Natural Wealtha – prilikom narudžbe preko web shopa, poklanjamo Vam treći proizvod gratis. U mailu navedite što želite. Bitno je kupiti dva proizvoda u navedenim datumima.

Tlakomjeri na popustu cijeli mjesec. 🙂
Izlaganje suncu je neizbježno ali i neophodno za sintezu nekih čimbenika u našem organizmu, međutim ponavljanje nezaštićene izloženosti sunčevim ultraljubičastim zračenjima može uzrokovati oštećenja kože, oštećenja oka, suzbijanje imunološkog sustava i rak kože koji je u porastu među sve mlađom populacijom.
Sunčeva svjetlost sadrži tri tipa ultraljubičastih zraka: UVA, UVB i UVC:
UVA zrake uzrokuju starenje kože i boranje te doprinose raku kože, poput melanoma. Budući da UVA zrake prolaze kroz ozonski sloj (zaštitni sloj atmosfere ili štit, koji okružuje zemlju), njihovom zračenju smo najizloženiji. UVB zrake su također opasne, uzrokuju opekotine od sunca, katarakte (zamagljivanje očne leće) i imaju negativan učinak na imunološki sustav. Također pridonose nastanku raka kože. Nastanak melanoma, najopasnijeg oblika raka kože, povezan je s ozbiljnim UVB opeklinama koje se najčešće javljaju u dobi do dvadesete godine života. Većinu UVB zraka apsorbira ozonski sloj, ali dovoljno tih zraka prolazi kako bi prouzročilo ozbiljnu štetu. UVC zrake su najopasnije, ali srećom, ozonski omotač ih reflektira pa ne dolaze do Zemlje.
Ono što je važno je da sebe i svoju obitelj pravilno zaštitite od izlaganja suncu i štetnim UVB zrakama. Iako su zaštitne kreme dobra zaštita, često zbog nepravilnog i nedovoljnog nanošenja njihova zaštita nije dovoljna, pa je od izuzetne važnosti prehranu obogatiti antioksidansima koji će pružiti dodatnu zaštitu.
Antioksidansi štite naše stanice od štetnog djelovanja sunčevog zračenja, u našem tijelu djeluju kao čistači slobodnih radikala čime sprječavaju ili popravljaju već nanesenu štetu tako što blokiraju put slobodnim radikalima. A, C, D i E vitamini učinkoviti su u zaštiti organizma, imaju snažno antioksidativno djelovanje, te jačaju imunološki sustav.
Solgar proizvodi pružit će Vam dodatnu zaštitu od štetnog djelovanja sunčevog zračenja na organizam.
Pripreme za ljeto su krenule, izaberite svoj faktor ovoga ljeta uz SOLGAR PRIRODNI BETA KAROTEN, SOLGAR ADVANCED ANTIOXIDANT FORMULA te SOLGAR ASTAKSANTIN.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *