Podijeli:

Bioderma Photoderm Nude Touch tonirana krema SPF 50+

Bioderma Photoderm Nude Touch tonirana krema SPF 50+ mineralna zaštita od sunca s efektom “gole” kože, za mješovitu do masnu osjetljivu kožu.

20,64 

SKU 0000368017 Categories ,

Opis

Bioderma Photoderm Nude Touch tonirana krema SPF 50+ nudi efekt gole kože s djelovanjem protiv nepravilnosti i s mat izgledom na koži. Pruža koži 8 sati bez sjaja. Vrlo lagana i puderasta tekstura, jednostavna primjena.

Bioderma Photoderm NUDE Touch MINERAL SPF50+ claire je svakodnevna mineralna krema za zaštitu od sunca za mješovitu do masnu kožu koja nudi lagano prekrivanje, mat izgled i efekt gole kože, u kombinaciji s aktivnim sastojcima koji djeluju protiv nepravilnosti.

Kako djeluje?

Sadrži patent Fluidactiv™ razvijen od strane Bioderma Laboratorija koji biološki poboljšava kvalitetu sebuma i ograničava pojavu novih nepravilnosti. Također sadrži salicilnu i glikolnu kiselinu koje zaglađuju teksturu kože i pomažu u sprječavanju povratnog efekta uzrokovanog suncem.

100% mineralna formula pruža vrlo visoku zaštitu od UVB i UVA zraka i vidljive svjetlosti.

Umjesto da preopterećuje kožu filterima, Sun Active Defense tehnologija unutar proizvoda jača sposobnost samoobrane kože kako bi se kompenzirali biološki utjecaji UVA zraka. Ova visokotehnološka zaštita od sunca kombinira UV filtere i patentiranu biološku zaštitu. Pruža antioksidativnu zaštitu i održava imunološku obranu kože.

Rezultati: 

Intenzivno izlaganje suncu: vrlo visoka UVA/UVB zaštita

Ujednačava i pojačava blistavost tena s efektom gole kože

Ujednačava kožu i daje prirodan sjaj: 97% (1)

Dugotrajno držanje

8h kontrola ulja (3)

Smanjuje nesavršenost nakon 21 dana: 71% (1)

+24% Zaštita imunološke obrane kože (4)

+26% Zaštita od oksidativnog stresa (4)

SPF zadržavanje 8 sati

Idealno za osjetljivu mješovitu do masnu kožu.

Izuzetno lagana i fluidna tekstura – Suh na dodir – Puderast završetak – Jednostavno nanošenje – Nemasno – Ne ljepljivo – Bez mirisa – Nekomedogeno – Otporno na vodu, toplinu i vlagu

Dobro je znati – Ocean Care: odsutnost akutne toksičnosti na koralje, mikroalge (NF ISO 10253) i Daphina planktone (OECD 202). Photoderm zaštita od sunca je sigurna za grebene. Proizvedeno u Francuskoj. Formulirano u BIODERMA istraživačkom laboratoriju u Aix en Provenceu. Vrlo dobra kožna i očna dermatološka tolerancija uz oftalmološki nadzor. Fotostabilno.

(1) Test korištenja na 36 dobrovoljaca u dobi od 19 do 62 godine s osjetljivom i mješovitom do masnom kožom, tijekom 21 dana.

(2) Procjena učinkovitosti na kožnim mrljama na 20 dobrovoljaca u dobi od 24 do 43 godine s mješovitom do masnom kožom s blagim do umjerenim aknama na licu, tijekom 28 dana.

(3) Procjena učinka matiranja na 10 volontera u dobi od 22 do 46 godina s mješovitom do masnom kožom sklonom sjaju, tijekom 8 sati.

(4) Klinička studija na 10 pacijenata, fototipova II i III, izloženih suncu. Procjena nekoliko biomarkera za procjenu komplementarnosti filtera i patentirane biološke zaštite na antioksidativnoj i imunosupresivnoj zaštiti. Poljska, 2021.

Dodatne informacije

Način primjene :

Nanesite Photoderm NUDE Touch MINERAL SPF50+ svaki dan nakon hidratantne njege. Nanesite ravnomjerno i obilno na lice i vrat prije izlaganja suncu. Obnavljajte nekoliko puta dnevno tijekom izlaganja suncu.

Idealno za osjetljivu mješovitu do masnu kožu.

Nijansa :

Svijetla

Količina :

40 ml