Podijeli:

VICHY LIFTACTIV SERUM 10 OČI I TREPAVICE

Konačno serum za mladolik pogled. I za osjetljive oči.

34,89 

Nema na zalihi

Opis

Za žene nakon 35. godine koje žele vidljivo preoblikovati pogled do samog vrha trepavica: učinak liftinga + trenutno osvjetljivanje + jačanje trepavica

Učinkovitost

RAMNOZA 10% + ILUMINATORI + CERAMIDI
RAMNOZA: nakon 10 godina istraživanja Vichy je otkrio moć Derme Sourcea, sloja kože koji ima sposobnost samostalno obnavljati cijelu kožu. Nakon skrininga više od 50 molekula s djelovanjem protiv starenja Istraživački centar Vichy odabrao je ramnozu, aktivni sastojak biljnog podrijetla u visokoj koncentraciji od 10% za djelovanje na Derme Source. Njena je učinkovitost dokazana zahvaljujući protokolu ispitivanja* sa 7 patenata nadahnutim medicinskim istraživanjem. *Test in vitro 
Veliko dostignuće u borbi protiv znakova starenja kože u Serumu 10 za oči i trepavice.
ILUMINATORI: Vichy je odabrao sitne sedefaste čestice bjelkastog odsjaja za trenutno osvjetljivanje pogleda jer su u potpunosti primjereni za osjetljivo područje oko očiju. 
CERAMIDI: prirodni sastojci mladih trepavica. Vichy je odabrao ceramide obnavljajućih i protuupalnih svojstava za potpuno jačanje trepavica.

Zasjenjena područja u trenu su osvijetljena. U 10 minuta bore su ublažene. Iz dana u dan trepavice su sve gušće i razdvojene u samo mjesec dana. U mjesec dana pogled je otvoreniji za 42%.

Dodatne informacije

Pakiranje:

15 mL

Način primjene:

Ritual njege samo za Vaše oči
1. Vršcima prstiju nanesite i razmažite kapljicu seruma.
2. Zatvorite oči i laganim pritiscima nanesite proizvod na cijelo područje oko očiju.
3. Zatvorite oči i gladite cijelo područje oko očiju od unutarnjeg prema vanjskom kutu očiju, uključujući i trepavice.
4. Nanošenje završite tako da zatvorite oči, kažiprst postavite ispod ruba trepavica i povlačite prema kapku za učinak zavinutih trepavica.