Podijeli:

PRANAROM Čajevac 10ml

Eterično ulje čajevca učinkovito je protiv širokog spektra bakterija, virusa i gljivica.Stimulira i jača imunitet, koristi se kao zaštita kože za vrijeme radioterapija.
Upotrebljava se i u kozmetičke svrhe, kod blagog do teškog oblika akni te protiv urastanja dlačica.

8,54  (64,34 kn)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU 00087520 Categories , Tags , , , , , ,

Opis

Antiseptička i antibakterijska svojstva eteričnog ulja čajevca od davnina se koriste u tradicionalnoj medicini na području Australije (nazivaju ga ‘autralskim čudom’). Početkom dvadesetog stoljeća, eterično ulje čajevca bilo je glavni antiseptik na tim područjima.Eterično ulje čajevca je učinkovito sredstvo protiv bakterija, gljivica i virusa, ima antiupalna svojstva, stimulira i jača imunitet te štiti kožu za vrijeme radioterapija.
Kliničke studije dokazale su djelotvornost eteričnog ulja čajevca kod blagog do srednje teškog oblika akni. Zbog svojih iznimnih svojstava koristi se u raznim kozmetičkim pripravcima. Učinkovito rješava i problem uraslih dlačica.
U fitoaromaterapeutskim tretmanima eterično ulje čajevca koristi se kod svih oblika dišnih infekcija, infektivne upale crijeva, urogenitalnih infekcija, kožnih infekcija, akni, imunodepresije i općeg umora te kao preventiva od oštećenja kože kod terapije zračenjem.

Dodatne informacije

Način primjene:

SASTAV: