Podijeli:

AVENT NATURAL ručna izdajalica

Ručna pumpa za izdajanje idealna je ako povremeno izdajate mlijeko i cijenite kompaktnost. Njome se lako može rukovati jednom rukom.

65,80  (495,77 kn)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU 00072540 Categories , , , ,

Opis

Pumpa za izdajanje ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mlijeka izravno iz dojke u bočicu, čak i kada sjedite uspravno. To znači da prilikom pumpanja možete udobnije sjediti: ne morate se naginjati naprijed kako bi mlijeko završilo u bočici. Kada udobno sjedite i kada ste opušteni tijekom pumpanja, mlijeko lakše protječe.

Naš masažni jastučić ima novu baršunastu teksturu koja ostavlja topao osjećaj na koži radi ugodnog, nježnog poticanja protoka mlijeka. Jastučić je dizajniran da nježno oponaša bebino sisanje kako bi se potaklo otpuštanje mlijeka.

Upotrijebite istu čašicu za izdajanje i spremanje izdojenog mlijeka te hranjenje bebe njime. Idealno za spremanje u hladnjaku ili zamrzivaču.

Pumpa za izdajanje ima kompaktan dizajn koji olakšava njezino postavljanje. Ergonomski oblikovana drška omogućava udobno držanje i potpunu kontrolu izdajanja mlijeka. Mali i lagani dizajn osigurava jednostavno spremanje i prijenos, što izdajanje izvan kuće čini diskretnijim.

Ova pumpa za izdajanje može se koristiti u kombinaciji s drugim proizvodima za hranjenje iz Philips Avent asortimana, uključujući naše bočice i spremnike za mlijeko iz linije Classic. Philips Avent nudi i asortiman dodatne opreme za njegu dojki koji će vam pomoći da dojite duže i udobnije.

 

Dodatne informacije

Količina:

1 sisaljka u kompletu s 3 čašice za spremanje mlijeka