Podijeli:

BioGaia Protectis + vit D kapi

BioGaia® ProTectis D3 kapi dodatak su prehrani koji sadržiLactobacillus reuteri Protectis, za koju je klinički dokazano da je djelotvorna i sigurna za primjenu kod djece.

17,10 

Nema na zalihi

Opis

BioGaia® ProTectis D3 kapi dodatak su prehrani koji sadržiLactobacillus reuteri Protectis, za koju je klinički dokazano da je djelotvorna i sigurna za primjenu kod djece.

Lactobacillus reuteri Protectis prirodno se pojavljuje u ljudskom tijelu i na jedinstven je način prilagođena za boravak u ljudima. Lactobacillus reuteri Protectis donosi niz dokumentiranih koristi za zdravlje i vrhunski je dodatak živih aktivnih bakterija.BioGaia® Protectis D3 kapi također sadrže vitamin D3 – ključan za održavanje zdravlja kostiju i normalnog metabolizma kalcija kao podršku zdravom imunosnom sustavu. Samo pet kapi BioGaia® Protectis D3 sadrži 100 % preporučene dnevne količine vitamina D3.

Količina za primjenu:

Pet kapi, 25 primjena po bočici od 5 ml

Količina po primjeni:

Lactobacillus reuteri Protectis, 100 milijuna stanica živih aktivnih bakterija, vitamin D3 400 IU

Ostali sastojci:

Suncokretovo ulje, trigliceridno ulje srednje dugih lanaca, silicij-dioksid.

Preporučena doza
Pet kapi na dan. Za redovnu primjenu. Jedna doza sadrži najmanje 100 milijuna živih Lactobacillus reuteri Protectis i 10 μg (400 IU) vitamina D3. Protresti prije upotrebe. Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti.
Ovaj se proizvod ne smije upotrebljavati kao zamjena za raznovrsnu prehranu.


BioGaia
® Protectis D3 kapi:

  • prve kapi sa živim aktivnim bakterijama kombinirane s vitaminom D3 za jačanje vašega imunosnog sustava – i imunosnog sustava vašeg djeteta
  • potpuno prirodne – potječu iz majčina mlijeka u kojemu nema toksina
  • klinički dokazano dopunjuju vašu crijevnu floru – i crijevnu floru vašeg djeteta
  • potpuno sigurne za djecu od prvog dana života
  • neutralnog ukusa
  • mogu se uzimati na žlicu ili pomiješati s hranom.