Hamapharm FlexoMax 1500 granule

Hamapharm FlexoMax 1500 granule

* PDV uključen u cijenu

10,74 

Hamapharm FlexoMax 1500 granule za zdravlje zglobova, hrskavice i kostiju: pomaže obnavljanju hrskavice, podmazuje zglobove, povećava pokretljivost, ublažava upalu i bolove.

Podijeli:

za narudžbe iznad 40€

sve proizvode koji su naručeni
prijepodne te na stanju

kreditnim karticama, općom
uplatnicom ili pouzećem

Opis

Hamapharm FlexoMax 1500 granule za zdravlje zglobova, hrskavice i kostiju: pomaže obnavljanju hrskavice, podmazuje zglobove, povećava pokretljivost, ublažava upalu i bolove.

FlexoMax je formuliran za održavanje normalne funkcije zglobova. Jedna vrećica dnevno sadrži dozu od 1500 mg glukozamin sulfata u kombinaciji s indijskim tamjanovcem (Boswellia serrata), hijaluronskom kiselinom, vitaminom C i kolagenom. Sastojci su klinički dokazanog djelovanja.

FlexoMax 1500 granule:

– Održavaju normalnu funkciju zglobova

– Bez rizika od neželjenih nuspojava

– Praktično pakiranje od 20 vrećica koje se dobro otapaju u vodi

– Ugodne aroma limuna, bez šećera

Oštećena zglobna hrskavica povezana je s bolovima u zglobovima, osteoartritisom i otežanim kretanjem. Može biti i posljedica ozljeda i sportskih napora, stoga je održavanje zdravlja zglobova osobito važno kod starijih i sportaša.

– Glukozamin sulfat (1500 mg)* je važna strukturna komponenta zglobnog tkiva. Hondrociti u zglobovima koriste glukozamin za proizvodnju glikozaminoglikana i glikoproteina.

– Bosvelična kiselina (40 mg)* iz smole indijskog tamjanovca (Boswellia serrata) pomaže održavanju normalne funkcije zglobova.

– Kolagen (50 mg)  polipeptid prirodno prisutan u tijelu, gradi i štiti vezivno tkivo. Gubljenje kolagena može biti posljedica preopterečenja u sportu ili autoimunih bolesti.

–  Hijaluronska kiselina (20 mg )* je polisaharid velike molekulske mase i pripada skupini glikozaminoglikana. Starenjem organizma proizvodnja hijaluronske kiseline se smanjuje.

–  Vitamin C (80 mg)*  je snažan antioksidans koji je važan za formiranje kolagena te tako i za normalnu funkciju hrskavice i kostiju.

Aroma: limun

Dodatne informacije

Aktivni sastojci :

glukozamin, kolagen, hijaluronska kiselina, vitamin C i ekstrakt indijskog tamjanovca

Sastav :

sladilo: sorbitol, glukozamin sulfat 2 KCl (iz rakova), aroma naranče, L-askorbinska kiselina, hidrolizirani morski kolagen (riblji), regulator kiselosti: limunska kiselina, suhi ekstrakt smole iz kore drveta indijskog tamjanovca (Boswellia serrata), aroma limuna, natrijev hijaluronat, tvar za sprječavanje zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina, sladilo: sukraloza, bojilo: riboflavin

Način primjene :

Preporučuje se uzimanje 1 vrećice na dan, najbolje uz obrok

Upozorenje :

U slučaju preosjetljivosti na bilo koji sastojak potrebno je prekinuti uzimanje te se posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Prekomjerna konzumacija može imati laksativni učinak.

Količina :

20 vrećica