Podijeli:

La Roche Posay Toleriane Ultra Fluide

Intenzivno i dugotrajno ublažava svakodnevni osjećaj neugode kod osoba s kožom sklonom alergijama ili netolerantnom kožom.

23,21 

Nema na zalihi

Opis

SVOJSTVA

Koža sklona alergijama ili netolerantna koža.
Riječ je o pravom podvigu: krajnje minimalistička, beskompromisna i vrlo sigurna formula. Prikladna za mješovitu i masnu kožu. Pogodna za lice i oči. Lagana i svježa nemasna tekstura.

Formula koja se svodi na bitno, koja sadrži minimalno sastojaka te koja je pročišćena od svih tvari koje mogu nadražiti kožu ili izazvati alergijsku reakciju. Izrazito minimalistička formula s intenzivnom snagom umirujućeg djelovanja zahvaljujući Neurosensinu, aktivnom sastojku koji djeluje na mehanizme nadraživanja kože. Umirujuće djelovanje pojačano je zahvaljujući novom spoju s umirujućom termalnom vodom La Roche-Posay koja djeluje protiv nadraživanja. Nekomedogeno. Izrazito visoka tolerancija. Testirano na koži sklonoj alergijama. 0% konzervansa / parabena / mirisa / alkohola / boja / lanolina.

 

UČINKOVITOST PROIZVODA

Trenutno olakšanje: 
– umiruje kožu i nadraženost.
Dugotrajno olakšanje nakon 4 tjedna: 
– nadraženost i osjećaj peckanja nestaju.          
Tolerancija: 
– formula testirana na koži višestruko sklonoj alergijama koja reagira na najmanje dva alergena s popisa europske standardne serije te sukladno jedinstvenom protokolu koji ništa ne prepušta slučaju: 48-satno nanošenje pod okluzivnim zavojem te dvaput dnevno tijekom 4 tjedna.

Dodatne informacije

Pakiranje:

Bočica, 100% hermetično, 40ml.

Primjena:

Nanijeti na lice i vrat ujutro i navečer.