ADERMA Protect fluid SPF50+ , 40 mL

ADERMA Protect fluid SPF50+ , 40 mL

* PDV uključen u cijenu

15,53 

Vrlo visoka zaštita UVB + UVA. Normalna do mješovita koža.

Podijeli:

za narudžbe iznad 40€

sve proizvode koji su naručeni
prijepodne te na stanju

kreditnim karticama, općom
uplatnicom ili pouzećem

Opis

A-DERMA je ekspert za fragilnu kožu. Nudi rješenja za različite tipove fragilnosti (nepatološka i patološka stanja) za cijelu obitelji, od najmlađih do najstarijih.

Ovaj puta Laboratoriji A-DERMA otišli su korak dalje i osmislili  inovativni koncept,  « 1,2,3 zaštita od sunca », koji daje odgovor na sva 3 nivoa štetnog djelovanja sunca.

1. A-Derma ŠTITI površinu kože. Prvi nivo je UVA-UVB zaštita širokog spektra, koju omogućuje PFDC patentirani sustav zaštitnih filtera (Tinosorb S, Tinosorb M, Parsol 1798, Uvasorb HUB). Riječ je o ultra sigurnoj zaštiti visoke podnošljivosti: optimalan broj filtara, velike molekularne mase, fotostabilni, vodootporni.

2. Budući da ni jedan sustav filtara ne štiti kožu 100% od UV zraka, potrebno je OJAČATI funkciju barijere. Za taj drugi nivo zaštite zaslužna je A-DERMINA inovativna djelatna tvar, Barriestolide®, iz ulja izdanaka Rhealba®zobi, čije je djelovanje na fragilnu kožu patentirano.

3. Ulje izdanaka Rhealba® zobi, osim zbog svog sadržaja Barriestolide®-a, važno je i za treći nivo zaštite od štetnog djelovanja sunca: ČUVA stanice od oštećenja, odnosno potiče njihovu samoobranu na 3 načina: djeluje kao antioksidans, čuva DNA stanica i detoksicira.

Predstavljamo Vam liniju A-DERMA  PROTECT, inovativne proizvode za zaštitu od sunca, s trostrukim učinkom.

 

 

Dodatne informacije

Količina

Način primjene:

Sastojci

Karakteristike:

Za normalnu do suhu fragilnu kožu, kojoj je potrebna prevencija rizika uzrokovanih štetnim utjecajem sunca : aktiničke keratoze, bazocelularni karcinom, melanom, fotodermatoze kao PMLE (polimorfne svjetlosne erupcije), fotosenzibilne reakcije na lijekove. Ugodne teksture, brzo se upija. Inovativna djelatna tvar, ulje izdanaka Rhealba® zobi jača i štiti kožnu barijeru. Patentirani sustav filtera: fotostabilan, štiti od UVB/UVA kratkih i dugih valnih duljina.