Podijeli:

Bionike Aknet Azelike Plus Intensive Care

Krema s azelatnom kiselinom, HPR retinoidom i glikolnom kiselinom

23,46  (176,76 kn)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU 0279358 Categories , , , , , , Tags , , , ,

Opis

Hidroksipinakolon retinoat pomaže u smanjenju upale i normalizira keratinizaciju. Nije fotoosjetljiv.

 

Azelatna kiselina regulira lučenje sebuma, modulira keratinizaciju i djeluje bakteriostatski. Djeluje na sve komponente stvaranja akni; suzbija upalne procese u folikulu, kontrolira višak sebuma, normalizira keratinizaciju i sprječava proliferaciju bakterija Cutibacterium acnes. Azetrap System™ složena lamelarna struktura postupno oslobađa azelatnu kiselinu.

 

Glikolna kiselina vrši keratolitičko djelovanje na začepljenje pora, smanjujući i suprotstavljajući se njihovoj evoluciji u papule i pustule. Jantarna kiselina djeluje keratolitički i antibakterijski protiv C. acnes.

 

Gel-kremasta tekstura i kozmetička formulacija imaju snažan učinak zahvaljujući kombinaciji azelatne kiseline, hidroksipinakolon retinoat i alfa-hidroksi kiselina. Zahvaljujući keratolitičkom i bakteriostatičkom učinku, kontrolira proliferaciju bakterija Cutibacterium acnes i štiti od razvoja upale.

Dodatne informacije

Način primjene :

Koristiti navečer. Nanijeti na prethodno očišćenu kožu, na zahvaćena područja u tankom sloju i lagano razmazati. Ne nanositi na oštećenu kožu, sluznice i izbjegavati dodir sa sluznicom oka.

Količina

30 ml

Napomene :

U periodima jakog sunčevog zračenja, ujutro koristiti kremu za zaštitu od štetnog sunčevog zračenja. Prestati s primjenom u vrijeme izlaganja kože suncu.