Podijeli:

VICHY MINERAL 89 a 50 ml

Dnevni booster za snažniju i puniju kožu

25,88  (194,99 kn)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU 0185434 Categories , , , , , Tags , , , ,

Opis

edinstvena kombinacija Vichy mineralizirane termalne vode po prvi puta u koncentraciji od 89% udružena s hijaluronskom kiselinom prirodnog podrijetla. Minéral 89 jača funkciju barijere kože koja je svakim danom sve jača u borbi protiv štetnih utjecaja zagađenja, stresa i umora. Iz dana u dan koža je hidratizirana, boljeg tonusa i blistava… puna zdravog sjaja.
Svi tipovi kože. M89 jača funkciju barijere kože protiv vanjskih i unutarnjih štetnih utjecaja i koristi se kao 1. korak svakodnevnog rituala njege kože u gradskoj okolini.

Formula MINÉRAL 89 sadrži samo 11 sastojaka koji su prilagođeni osjetljivoj koži. Ne sadrži mirise, boje, silikone, parabene niti alkohol. Formula je čista: uz ključna dva aktivna sastojka, ostali su potrebni da bi ovaj proizvod imao odgovarajuću teksturu fine kozmetičnosti. Fenoksietanol prisutan u ovoj formuli je konzervans potvrđen i dozvoljen za uporabu u proizvodima za njegu kože beba, a njegova koncentracija je minimalna, strogo kontolirana da bi osigurala mikrobiološku zaštitu formule. 

Dodatne informacije

Pakiranje:

50 mL

Način primjene:

Nanesite MINÉRAL 89 na čistu kožu kao prvi korak Vašeg svakodnevnnog rituala njege.