Podijeli:

Bepanthol body losion za tijelo a 200 mL

Bepanthol body losion za tijelo namijenjen je za njegu pocrvenjele kože poslije sunčanja te pocrvenjele i isušene kože poslije tuširanja ili kupanja.

13,55  (102,09 kn)

Nema na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU 00067102 Categories , Tags , , , , ,

Opis

Bepanthol body losion za tijelo namijenjen je za njegu pocrvenjele kože poslije sunčanja te pocrvenjele i isušene kože poslije tuširanja ili kupanja. Jača kožu kao prirodan zaštitini sloj, osobito ako je izložena vanjskim utjecajima: suncu, vjetru i vodi pri čemu reagira tako da postaje suha, napeta i djelomično crvena. 

Bepanthol body losion za tijelo sadrži djelatnu tvar deksapantenol u obliku emulzije tipa ulje u vodi. Voda iz emulzije na površini kože brzo hlapi i tako povisuje koncentraciju deksapantenola na mjestu uporabe, a pritom djeluje i ugodno rashladno. Deksapantenol brzo prodire u kožu, u njezinim se stanicama biološki mijenja u pantotensku kiselinu (vitamin B5) jedan od najvažnijih vitamina potrebinih koži te pospješuje obnovu kože. 

Dodatne informacije

Način primjene:

Nanijeti na opranu i suhu kožu prema potrebi jedanput ili više puta na dan.

Upozorenje:

Samo za vanjsku primjenu! Ne korsititi u slučaju preosjetljivosti na neki od sastojaka. U slučaju pojavljivanja alergijske reakcije prekinuti primjenu i posavjetovati se s liječnikom ili ljekarnikom. Čuvati u dobro zatvorenoj bočici, izvan dohvata djece. Čuvati pri temperaturi do 30°C

Sastojci:

Voda, tekući parafin, PEG-6 stearat, pantenol, dimetikon, klorheksidin, dihidroklorid, pantolakton, parfem i Na – EDTA