Podijeli:

Milupa Aptamil Comfort 1 a 400 g

Aptamil Comfort 1 s prebioticima i LCP-om je visoko adaptirana hipoalergena mliječna hrana namijenjena za dojenčad s probavnim smetnjama (grčevi, nadutost, zatvor) unutar prvih 6 mjeseci te osigurava kompletne nutritivne potrebe djeteta. 

12,46  (93,88 kn)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU 00004053 Categories , , Tags , , , ,

Opis

Aptamil Comfort 1 s prebioticima i LCP-om je visoko adaptirana hipoalergena mliječna hrana namijenjena za dojenčad s probavnim smetnjama (grčevi, nadutost, zatvor) unutar prvih 6 mjeseci te osigurava kompletne nutritivne potrebe djeteta. Glavni ugljikohidrat je laktoza (100% hidrolizat sirutke), sadrži škrob. Ne sadrži: kristalni šećer, β-karoten niti gluten. Dojenčad, posebice u prvim mjesecima svog života, imaju osjetljiv intestinalni trakt zato što njihove probavne funkcije još uvijek sazrijevaju. To se pokazuje u obliku grčeva u želucu (kolika), plakanja, konstipacije ili drugih znakova nelagode. Aptamil Comfort 1 je gusta hrana posebno oblikovana za ugodnu probavu i ukupno zadovoljstvo Vašeg dojenčeta. Ako koristite Aptamil Comfort 1 uočit ćete da je stolica Vašeg dojenčeta mekša i svjetlije boje u usporedbi sa stolicom onih dojenčadi koje se hrane drugim mliječnim formulama za dojenčad. Aptamil Comfort 1 posebno je proizveden da udovolji svim prehrambenim potrebama Vašeg dojenčeta u prvih šest mjeseci njegova života. Nakon 6 mjeseci preporučuje se postupno Aptamil Comfort 1 zamijeniti s formulom Aptamil Comfort 2.

Dodatne informacije

Napomena:

Dojenje je najbolji mogući izbor za ishranu dojenčadi i potrebno je učiniti sve što je moguće da se majci omogući neometano dojenje uz odgovarajuću ishranu. Odustajanje od dojenja je nepovratna odluka i uvijek treba dobro razmisliti prije nego se majka odluči. Zamjensku hranu treba uzimati pažljivo uz dogovor s zdravstvenim djelatnicima i u skladu s priloženim uputama.