Podijeli:

Milupa Aptamil Comfort 2 a 400 g

Aptamil Comfort 2 s prebioticima i LCP-om visoko adaptirana hipoalergena mliječna hrana namijenjena dojenčadi s probavnim smetnjama kolika i konstipacija od 6 mjeseci nadalje. Aptamil Comfort 2 osigurava kompletne nutritivne potrebe djeteta.

10,47 

Nema na zalihi

Opis

Aptamil Comfort 2 s prebioticima i LCP-om visoko adaptirana hipoalergena mliječna hrana namijenjena dojenčadi s probavnim smetnjama kolika i konstipacija od 6 mjeseci nadalje. Aptamil Comfort 2 osigurava kompletne nutritivne potrebe djeteta. Sadržaj vitamina i minerala prilagođen je potrebama djeteta navedene dobi. Glavni ugljikohidrat je laktoza (100% hidrolizat sirutke), sadrži škrob. Ne sadrži: kristalni šećer, β-karoten niti gluten.

Dodatne informacije

Napomena:

Dojenje je najbolji mogući izbor za ishranu dojenčadi i potrebno je učiniti sve što je moguće da se majci omogući neometano dojenje uz odgovarajuću ishranu. Odustajanje od dojenja je nepovratna odluka i uvijek treba dobro razmisliti prije nego se majka odluči. Zamjensku hranu treba uzimati pažljivo uz dogovor s zdravstvenim djelatnicima i u skladu s priloženim uputama.