Podijeli:

Braun IRT 6020 ThermoScan 5 ušni toplomjer

Ušni infracrveni toplomjer za mjerenje tjelesne temperature u uhu. Ima funkciju pre-warmed postepenog zagrijavanja vrška koji minimalizira učinak hlađenja koji može nastati od uvođenja hladnog viška sonde. Vršak koji se postepeno zagrijava omogućuje točnije rezultate mjerenja i ponovljenog mjerenja. 

91,31  (687,98 kn)

Nema na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU 0193429 Categories , , , , Tags , ,

Opis

Braun toplomjer za uho ThermoScan 5, IRT6020 je kvalitetan toplomjer, kojeg lječnici najčešće preporučuju. Namijenjen je mjerenju tijelesne temperature djece.

Njegov ergonomsk oblik će vam dodatno olakšati upotrebu. Na prednjoj strani ima dva gumba – jednog za on/off te drugog za prikaz zadnje izmjerene temperature. Ta će se prikazivati u °C (34–42,2 °C) ili °F (93,2–108 °F).

Opremljen je s ExacTemp™ sistemom vođenja, koji svjetlosnim i zvučnim signalom potvrdi optimalni položaj toplomjerai prema tome precizno mjerenje. Temperatura će se izmjeriti u samo nekoliko sekundi i ispisat će se na preglednom LCD zaslonu. Poslije 60 sekundi toplomjer će se sam ugasiti i tako će produžiti svoju životnu dob.

Ima posebno patentiran vrh, koji jamči precizno mjerenje i ponosi se s pred-zagrijavanjem.

Zajedno s toplomjerom ThermoScan 5 dolazi također 21 nastavak, tako da čišćenje i dezinficiranje neće biti potrebno. Za brzu i jednostavnu zamjenu pobrinut će se namjenski gumb. Osim toga nastavci ne sadrže opasnih BPA materija.