Podijeli:

PiC Solution Toplomjer VedoEcoplus

Toplomjer bez žive, na bazi tekuće legure bezopasne za okoliš. 

8,69  (65,47 kn)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU 0126748 Categories , , Tags , ,

Opis

VedoEcoplus toplomjer je  bez žive konstruiran od tvrtke Geratherm Medical Ag i sadrži patentiranu tekuću leguru koja se sastoji od galija, indija i olova, poznatu pod nazivom Galistan. Galistan je potpuno bez toksina i nije štetan za životnu sredinu. 

 

Specifikacije proizvoda:

Minimalni opseg: 35,5 – 42 stupnja

Razlaganje: 0,1 stupanj

Pouzdane metode mjerenja: 

Oralna metoda: vrijeme mjerenja je 4 minute, normalna temperatura je 37 stupnjeva. Postavite vrh termometra ispod jezika i dišite kroz nos da ne biste mijenjali rezultate mjerenja. 

Rektalna metoda: vrijeme mjerenja je 4 minute, normalna temperatura je 37,5 stupnjeva. Pažljivo ubacite vrh u anus, ne dublje od 2 cm. Momentalno se zaustavite ukoliko naiđete na bilo kakav otpor. Nemojte koristiti vazelin. 

Aksilarna metoda: vrijeme mjerenja je 4 min, normalna temperatura je 36.7 stupnjeva. Vodite računa o tome da vam pazuh bude suh. Zatim postavite termometar ispod pazuha i pritistine ruku pored grudnog koša. 

Dodatne informacije

Proizvođač:

Geratherm Medical AG
Fahrenheitstrasse 1
http://www.geratherm.com

Održavanje:

Temperature otopine za čišćenje ne smije prelaziti 42 stupnja. Prije i nakon upotrebe termometar očistiti hladnom otopinom sapuna i vode ili otopinom za dezinfekciju. Svi razbijeni dijelovi mogu se baciti u kućni otpad.