Podijeli:

CanesBalanc – gel za rodnicu

Canesbalance je vaginalni gel koji klinički dokazano uklanja simptome bakterijske vaginoze obnavljajući pH ravnotežu.

15,63  (117,76 kn)

Opis

Canesbalance je vaginalni gel koji klinički dokazano uklanja simptome bakterijske vaginoze obnavljajući pH ravnotežu. Učinkovito uklanja neugodan miris i neuobičajen iscjedak, ograničava rast loših bakterija. podržava dobre bakterije čime se obnavlja prirodno okruženje. Sastoji se od 7 higijenskih aplikatora za jednokratnu primjenu s 5 mL gela. 

Canesbalance gel sadrži mliječnu kiselinu, koja učinkovito neutralizira neugodan miris i obnavlja normalan pH rodnice. Sadrži i glikogen koji pruža hranjive tvari bakterijama mliječne kiseline i omogućuje njihov rast. Uz normalan pH i hranjive tvari zaštitne bakterije mliječne kiseline rastu i obnavlja se prirodna ravnoteža rodnice, a neuobičajen iscjedak i nelagoda učinkovito se otklanjaju. Proizvod dolazi u pojedinačnim napunjenim tubastim aplikatorima koji se lako primjenjuju.

Dodatne informacije

Primjena:

Primjenjivati jednu tubu dnevno tijekom 7 dana prije spavanja.

Sastav:

Mliječna kiselina, glikogen, propilenglikol, hipromeloza, metilhidroksipropilceluloza, natrijev laktat, voda pH 3,8

Napomene:

Izbjegavati primjenu Canesbalance gela ako pokušavate začeti. Prije primjene svakako se savjetovati s Vašim liječnikom. Ne primjenjuje se ako je čep oštećen i ako je rok trajanja prošao.