Podijeli:

PiC Solution Tlakomjer EasyRapid

PiC tlakomjer EasyRapid s nadlaktičnom manžetnom je automatski tlakomjer na nadlakticu. Za svakodnevnu kontrolu krvnog tlaka kod kuće.

65,54  (493,81 kn)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU 0170178 Categories , Tags , , , ,

Opis

PiC Solution Tlakomjer EasyRapid je automatski digitalni tlakomjer koji ima najnoviju tehnologiju u mjerenju krvnog tlaka koju je PiC izrabrao za RAPID liniju tlakomjera.

 

Ona omogućava brzo i ugodno mjerenje zbog toga što se mjerenje krvnog tlaka vrši već za vrijeme upuhivanja zraka u manžetnu. PiC EasyRapid tlakomjer je klinički testiran u skladu s ESH (Europsko društvo za hipertenziju) standardom što jamč potpunu preciznost i točnost rezultata.

 

Dodatne informacije

Jamstvo

Uređaj je pokriven tvorničkim jamstvom u trajanju od 5 godina i to u slučaju propusta u materijalu ili izradi. Takvi dijelovi će biti besplatno zamjenjeni u slučaju ako se nije neovlašteno rukovalo uređajem i ako se korisnik pridržavao priloženih uputa. Svako neovlašteno rukovanje uređajem, pad uređaja i slični događaji ne ulaze u jamstveni rok. Baterije, manžeta i ostali potrošni dijelovi nisu pokriveni jamstvom. U slučaju kvara obratite se ovlaštenom zastupniku.

Ovlašteni zastupnik:

Golia d.o.o., XI Vrbik 3, Zagreb