Podijeli:

OcuFlash kapi za oči a 10 mL

OCUflash prva pomoć kod nadraženih očiju. 

6,09 

Opis

Sastavni dio vaše kućne ljekarne zato jer trenutno dezinficira i čisti oči ( od prašine, pijeska, klorirane i morske vode, insekata, žbuke, vapna). Pomaže kod ječmenca, peckanja, suzenja, gnojnih i iritiranih (nadraženih očiju). Smiruje upaljenje oči. Idealan za smirivanje crvenih i umornih očiju. Korištenjem prevenira pojavu infekcija i upala. Smiruje neugodne osjećaje u oku kao što su peckanje, grebanje, svrbež i osjećaj stranog tijela u oku. Otklanja crvenilo očiju uslijed umora, kontaktnih leća, boravka u zadimnjenim prostorijama i slično.

Kakteristike: ima protuupalno, dezinfekcijsko i adstrigentno djelovanje na oči, za prevenciju i dopunsko liječenje neinfenkcijskih upala konjunktive i kapaka te za smirivanje nadraženih očiju

Indikacije: idealan za odstranjivanje stranih tijela iz oka, ispiranje mukoznih i supurativnih sekreta, ispiranje oka poslije nošenja tvrdih kontaktnih leća, idealan kao prva pomoć poslije blagih erozija konjunktive i oka, izazvanih kiselinama i bazama, kao dopunska terapija neinfektivnih inflamacija i kroničnih infekcija konjunktive.

Dodatne informacije

Doziranje:

Za smirivanje iritiranih očiju i za dopunsku terapiju neinfektivnih upala konjunktive i kapaka, 1-2 kapi, 1-4 puta dnevno ukapati u konjunktivalnu vrečicu oka. Prilikom ispiranja stranog tijela iz oka, koristimo otopinu dok se strana supstanca ili strano tijelo ne uklone iz oka, ili dok problemi ne prestanu. Kod primjene kapi ne koristi kontaktne leće.