Podijeli:

Abela Pharm Bulardi Junior

Saccharomyces Boulardii i cink djeluju na ravnotežu crijevne mikroflore, prevenciju i zaustavljanje dijareje (proljeva) kod djece. Probiotici vežu loše bakterije za sebe i razgrađuju bakterijske toksine pa samim time eliminiraju uzročnike dijareje iz crijeva i sprječavaju njihovo štetno djelovanje.

11,05  (83,26 kn)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU 0171832 Categories , Tags , , , ,

Opis

Svojim jedinstvenim mehanizmom djelovanja Bulardi veže loše bakterije za sebe i razgrađuje bakterijske toksine, pa samim time potpuno eliminira uzročnike dijareje iz crijeva i sprječava njihovo štetno djelovanje. Jedna stanica BulardijaⓇ ima 10 puta veću površinu nego pobiotičke bakterije, čime veže za sebe veći broj bakterija i virusa i ubrzava njihovu eliminaciju iz organizma. Djeca s dijarejom imaju smanjenu koncentraciju cinka u plazmi. Cink dokazano učinkovito smanjuje težinu, trajanje i ozbiljnost dječje dijareje.
Suplementacija cinkom poboljšava apsorpciju vode i elektrolita i na taj način sprječava mogućnost dehidratacije. Istovremeno, pomaže regeneraciju epitela crijeva i obnavljanje njegove funkcije.
Cink se može koristiti i preventivno za jačanje imuniteta i obrambenih sposobnosti, kako od dijareja, tako i od drugih infekcija.

Dodatne informacije

Način primjene:

Proizvođač

Sastojci