Podijeli:

Oleotherapy Crni kim 50 caps.

Crni kim (Nigella sativa) se od davnine smatrao lijekom za sve tegobe. Rezultati kliničkih studija potvrdili su njegovu djelotvornost i raznolikost ljekovitih učinaka, radi čega je crni kim stekao poseban ugled koji se sve više temelji na znanstvenim dokazima i svakodnevnim potvrdama snažne farmakološke aktivnosti. Njegovo ljekovito djelovanje potaknulo je proizvodnju crnog kima u obliku kapsula.

14,94 

SKU 00088725 Categories , Tags , ,

Opis

Kapsule crnog kima koriste se kao jedan od najvrijednijih dodataka prehrani koje nam služe kao pomoć u jačanju otpornosti organizma. Ulje crnog kima dokazano je korisno kao pomoć u regulaciji i osnaživanju imunološkog sustava, osobito kod alergija dok vitamin E sa prisutnim količinama djeluje kao snažan antioksidans čime je djelovanje samih kapsula upotpunjeno. Kao terapijske doze preporučuje se unos od 3 kapsule dnevno za odraslu osobu koje su sasvim dovoljne za jačanje imunološkog sustava i prevencije sezoni alergija.
Pakiranje se sastoji od 50 kapsula koje su dostatne za dva tjedna konzumacije pri čemu dnevna doza (3 kapsule) sadrži 1500mg ulja crnog kima, 15mg vitamina E (=125% RDA).
Također, kao vrijedan dodatak prehrani, kapsule mogu koristiti i djeca od 3 godine starosti, uzimajući jednu kapsulu dnevno nakon obroka.

Dodatne informacije

Način primjene:

SASTAV: