Cerustop sprej a 10 mL

Cerustop sprej a 10 mL

* PDV uključen u cijenu

9,30 

Ulje za čišćenje uha.

Podijeli:

za narudžbe iznad 40€

sve proizvode koji su naručeni
prijepodne te na stanju

kreditnim karticama, općom
uplatnicom ili pouzećem

Opis

CERUSTOP ulje primjenjuje se za opću higijenu uha. Ušna mast  (cerumen) je prirodna izlučevina ceruminalnih žlijezda u zvukovodu. Dok je svjež, cerumen je polutekuć i žut, a kasnije se stvrdnjava i poprima tamnu boju. U vodi bubri, što objašnjava pojavu kod nekih ljudi da nakon kupanja slabije čuju. Na taj način ceruminalne nakupine (ceruminalni čep) mogu potpuno zatvoriti zvukovod, oslabiti sluh i izazvati neugodan osjećaj pritiska i začepljenosti uha. CERUSTOP ulje za čišćenje uha omekšava cerumen i omogućava njegovo lakše odstranjivanje. CERUSTOP ulje za čišćenje uha osobito se preporuča korisnicima slušnih pomagala.

Dodatne informacije

Način primjene:

Čišćenje ušne školjke: Nakapati nekoliko kapi CERUSTOP ulja na komadić vate i očistiti ušnu školjku od masnoća, ljuskica i ostale nečistoće. Nakon toga očistiti vlažnom maramicom i osušiti.
Čišćenje zvukovoda: Nakapati oko pola kapalice CERUSTOP ulja u uho, uz lagano nagnutu glavu u stranu te zatvoriti komadićem vate kako bi se spriječilo istjecanje. Napomena: Vata se mora lagano uložiti i ni u kojem slučaju gurati u zvukovod. Nakon 10 minuta djelovanja uho se ispere ili istušira toplom vodom. Kod jačeg onečišćenja preporučuje se ponoviti postupak. CERUSTOP ulje može se koristiti za ispiranje uha i u liječničkim ordinacijama.

SKU 00011518 Categories , , Tags , , ,