Podijeli:

Cerustop sprej a 10 mL

Ulje za čišćenje uha.

9,30  (70,07 kn)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU 00011518 Categories , , Tags , , ,

Opis

CERUSTOP ulje primjenjuje se za opću higijenu uha. Ušna mast  (cerumen) je prirodna izlučevina ceruminalnih žlijezda u zvukovodu. Dok je svjež, cerumen je polutekuć i žut, a kasnije se stvrdnjava i poprima tamnu boju. U vodi bubri, što objašnjava pojavu kod nekih ljudi da nakon kupanja slabije čuju. Na taj način ceruminalne nakupine (ceruminalni čep) mogu potpuno zatvoriti zvukovod, oslabiti sluh i izazvati neugodan osjećaj pritiska i začepljenosti uha. CERUSTOP ulje za čišćenje uha omekšava cerumen i omogućava njegovo lakše odstranjivanje. CERUSTOP ulje za čišćenje uha osobito se preporuča korisnicima slušnih pomagala.

Dodatne informacije

Način primjene:

Čišćenje ušne školjke: Nakapati nekoliko kapi CERUSTOP ulja na komadić vate i očistiti ušnu školjku od masnoća, ljuskica i ostale nečistoće. Nakon toga očistiti vlažnom maramicom i osušiti.
Čišćenje zvukovoda: Nakapati oko pola kapalice CERUSTOP ulja u uho, uz lagano nagnutu glavu u stranu te zatvoriti komadićem vate kako bi se spriječilo istjecanje. Napomena: Vata se mora lagano uložiti i ni u kojem slučaju gurati u zvukovod. Nakon 10 minuta djelovanja uho se ispere ili istušira toplom vodom. Kod jačeg onečišćenja preporučuje se ponoviti postupak. CERUSTOP ulje može se koristiti za ispiranje uha i u liječničkim ordinacijama.