Podijeli:

Normison sprej a 10 mL

Kapi za njegu i zaštitu uha poslije kupanja.

10,48  (78,96 kn)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU 00035224 Categories , , Tags , , ,

Opis

NORMISON kapi za uho upotrebljavaju se za mehaničko čišćenje i njegu zvukovoda nakon kupanja, plivanja ili ronjenja. Sastav NORMISON kapi za uho omogućava da se površinski sloj kože u zvukovodu brzo osuši.

Kisela komponeta u NORMISON kapima za uho osigurava blagu kiselost koja odgovara prirodnoj pH vrijednosti (kiselosti) kože. Na taj način potpomaže se ponovno uspostavljanje kiselosti zaštitnog površinskog sloja kože. Dexpantenol (vitamin značajan za kožu) omogućava posebnu zaštitu i njegu kože zvukovoda.

Dodatne informacije

Način uporabe:

Nakon kupanja, tuširanja, plivanja ili ronjenja (u slatkovodnoj ili slanoj vodi) ukapajte oko 5 NORMISON kapi za uho u zvukovod, držeći pritom glavu nagnutu tijekom 20 do 30 sekundi. Nakon tog vremena ispravite glavu i obrišite suvišak kapi. Preostale kapi ostavite da se ispare iz vanjskog slušnog kanala. Ponovite postupak kod oba uha. Ne čistite zvukovod mehaničkim sredstvima ni štapićima s vatom. NORMISON kapi upotrebljavaju se zagrijane na sobnu temperaturu.

Napomena:

NORMISON kapi za uho mogu uzrokovati peckanje i blagu iritaciju kože zvukovoda.
Ne smiju se upotrebljavati u slučaju upale ili probušenog bubnjića.
NORMISON kapi za uho nisu lijek. U slučaju bolova u uhu obvezno potražite savjet liječnika.
Prije upotrebe NORMISON kapi za uho preporučljivo je čišćenje zvukovoda CERUSTOP uljem za uho (odstranjuje cerumen, mrtve stanice kože i druge naslage u zvukovodu).