Podijeli:

Auraxol CannaKaps

Auraxol CannaKaps je dodatak prehrani u obliku mekih uljnih kapsula, a sadrži čisto hladno prešano ulje od sjemenki kanabisa ili prehrambene konoplje sorte Finola.

13,19  (99,38 kn)

Nema na zalihi

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU 0000376207 Categories , ,

Opis

Auraxol CannaKaps je dodatak prehrani u obliku mekih uljnih kapsula, a sadrži čisto hladno prešano ulje od sjemenki kanabisa ili prehrambene konoplje sorte Finola. Kapsule od ulja sjemenki konoplje bogate su nezasićenim masnim kiselinama, osobito alfa-linolenskom, linolnom i oleinskom kiselinom, koje doprinose održavanju normalne razine kolesterola u krvi.

 

Zahvaljujući omega-3, omega-6 i omega-9 masnim kiselinama u optimalnim omjerima, ulje sjemenki kanabisa osobito je korisno kao dodatak prehrani u provođenju dijetetskih mjera. Prema znanstvenim dokazima, redovito uzimanje nezasićenih masnih kiselina u prehrani ima povoljan učinak na poboljšanje stanja kože kod ekcema, pojačane suhoće, ljuskanja i sklonosti plakovima.

Odobrene zdravstvene i / ili prehrambene tvrdnje:
Ulje sjemenki konoplje bogato je nezasićenim masnim kiselinama omega-3, omega-6 i omega-9.
Alfa-linolenska i linolna kiselina doprinose održavanju normalne razine kolesterola u krvi.

*BROJ RJEŠENJA MINISTARSTVA ZDRAVSTVA RH:
KLASA: UP/I-541-02/21-01/73, URBROJ: 534-03-3-2/11-21-5 od 03.11.2021.
*UREDBA KOMISIJE (EU) br. 432/2012 od 16. svibnja 2012. o utvrđivanju popisa dopuštenih zdravstvenih tvrdnji
https://eur-lex.europa.eu/legal-content/HR/TXT/PDF/?uri=CELEX:02012R0432-20210517&from=EN

Dodatne informacije

Količina :

30 kapsula

Način primjene :

Uzimati 1 kapsulu na dan. Najbolje uzimati uz obrok i popiti s vodom.
Prema individualnim potrebama količina se može povećati do 3 kapsule na dan.

Napomene i Upozorenja :

Nezasićene masne kiseline alfa-linolensku, linolnu i oleinsku kiselinu unosimo iz različitih izvora u svakodnevnoj prehrani. Ljudski organizam ne sintetizira esencijalne masne kiseline, stoga se one moraju unositi hranom. Zamjena zasićenih masti u prehrani nezasićenim masnim kiselinama doprinosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi, a alfa-linolenska, linolna i oleinska kiselina su nezasićene masne kiseline.
Koristan učinak na reguliranje razine kolesterola u krvi postiže se dnevnim unosom od 2 g alfa-linolenske ili 10 g linolne kiseline, iz svih prehrambenih izvora.

NAPOMENE KOJE SE ODNOSE NA SVE DODATKE PREHRANI:
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.