Podijeli:

Auraxol LinaKaps kapsule

Auraxol LinaKaps kapsule su dodatak prehrani u obliku mekih uljnih kapsula od ulja sjemenki običnog lana. Ulje lana obogaćuje prehranu alfa-linolenskom kiselinom, omega-3 masnom kiselinom iz biljnoga izvora, važnom za zdravlje srca i krvožilnog sustava.

10,34  (77,91 kn)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU 0000346595 Categories ,

Opis

Auraxol LinaKaps kapsule su dodatak prehrani u obliku mekih uljnih kapsula od ulja sjemenki običnog lana. Ulje lana obogaćuje prehranu alfa-linolenskom kiselinom, omega-3 masnom kiselinom iz biljnoga izvora, važnom za zdravlje srca i krvožilnog sustava. Alfa-linolenska kiselina uspješno se koristi u nutritivnoj terapiji za reguliranje razine kolesterola u krvi. Studije su potvrdile pozitivan učinak ulja od sjemenki lana (alfa-linolenske kiseline) i vitamina E na poboljšanje stanja kože, osobito kod pojačane suhoće, ljuskanja i perutanja.
Odobrene zdravstvene i / ili prehrambene tvrdnje:

Alfa-linolenska kiselina doprinosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi.
Vitamin E doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.
Ulje od sjemenki lana bogato je omega-3 nezasićenim masnim kiselinama.

*BROJ OBAVIJESTI MINISTARSTVA ZDRAVSTVA RH:
KLASA: 541-02/21-01/189, KLASA: 534-03-3-2/11-21-2 od 13.05.2021.
*UREDBA KOMISIJE (EU) br. 432/2012 od 16. svibnja 2012. o utvrđivanju popisa dopuštenih zdravstvenih tvrdnji
https://eur-lex.europa.eu/legal-content/HR/TXT/PDF/?uri=CELEX:02012R0432-20210517&from=EN

Dodatne informacije

Količina :

30 kapsula

Način primjene :

Uzimati 1 kapsulu na dan. Najbolje uzimati uz obrok i popiti s vodom.
Prema individualnim potrebama količina se može povećati do 4 kapsule na dan.

Napomene i upozorenja :

Koristan učinak na održavanje normalne razine kolesterola u krvi postiže se dnevnim unosom od 2 g alfa-linolenske kiseline (ALA) iz svih prehrambenih izvora.
Alfa-linolenska kiselina je omega-3 masna kiselina dobivena iz biljnog izvora (iz ulja od sjemenki lana). Zahvaljujući bogatstvu omega-3 masnih kiselina, idealna je zamjena za riblje ulje osobama koje imaju alergiju na proteine iz ribe, rakova i morskih ljuskara ili ne podnose miris ribljeg ulja.

NAPOMENE KOJE SE ODNOSE NA SVE DODATKE PREHRANI:
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.