Podijeli:

Dietpharm Antisklerin

Kod prvih znakova starenja, slabljenja pamćenja i koncentracije, za vitalnost, mentalnu svježinu, bolje raspoloženje. Posebno se preporučuju starijim osobama.

13,98  (105,33 kn)

Opis

Djelovanje Antisklerin® kapsula omogućeno je visokim sadržajem standardiziranog ulja bijelog luka, lecitina i prirodnog vitamina E.
Ulje bijelog luka sa standardiziranim sadržajem alicina ima učinak prirodnog češnjaka, a neugodan miris izbjegnut je stavljanjem ulja u meke želatinske kapsule koje se u probavnom traktu lako rastapaju. Djelotvorne supstancije iz bijelog luka svestrano su ispitane i njihov je povoljan učinak na krv i krvne žile potvrđen.
Ulje bijelog luka snizuje koncentracije kolesterola i masnoća u krvi, sprečava nakupljanja krvnih pločica, štiti unutarnje stijenke krvnih žila od oštećenja i kolesterolnih nakupina te snizuje krvni tlak. Prirodni lecitin s bogatim sadržajem kolina značajna je supstancija za funkciju mozga. Sinteza acetilkolina u mozgu ovisi o prisutnosti kolina u moždanim stanicama. Vitamin E iz ulja pšenične klice daljnji je značajni sastojak i aktivni princip u Antisklerin® kapsulama.
Vitamin E štiti membrane stanica mozga od oksidativnih razaranja do kojih dolazi pod utjecajem agresivnih supstancija iz zagađene okoline ili iz hrane koja je premasna, prepržena i puna konzervansa. Vitamin E kao potentni prirodni antioksidans jača vlastiti obrambeni tjelesni sustav čovjeka. To je naročito važno kod procesa starenja, kada taj sustav postupno slabi.

Dodatne informacije

Količina

Napomena:

Način primjene:

Sastojci