Podijeli:

Omni Biotic Flora plus vrećice

Omni Biotic Flora plus vrećice simbiotik s 4 bakterijska soja.

43,34 

Nema na zalihi

SKU 0226092 Categories ,

Opis

Omni Biotic Flora plus vrećice sadrže 4 bakterijska soja ženskog spolnog sustava sa sposobnošću razmnožavanja koji su otporni na želučane sokove, žučnu kiselinu i ostale probavne sekrete u kvalitativno i kvantitativno idealnoj kombinaciji:

• Lactobacillus crispatus LBV88
• Lactobacillus gasseri LBV150N
• Lactobacillus rhamnosus LBV96
• Lactobacillus jensenii LBV116

Sastojci: Maltodekstrin, fruktooligosaharidi (FOS),  bakterijski sojevi*, kukuruzni škrob

*4 ljudska bakterijska soja s najmanje 5 milijardi klica u 1 vrećici (2 g) i 10 milijardi klica u 2 vrećice (4 g):

Lactobacillus crispatus LBV88

Lactobacillus rhamnosus LBV96

Lactobacillus gasseri LBV150N

Lactobacillus jensenii LBV116

Za djelovanje probiotika i sinbiotika nužno je da bakterijski sojevi sadržani u proizvodu prežive put do crijeva i tamo stignu na najvišem stupnju aktivnosti kako bi se upravo u crijevima mogla ispoljiti njihova specifična svojstva. Zbog toga je neophodno da se suhosmrznuti crijevni simbionti prije primjene rehidriraju i aktiviraju izvan tijela u za njih povoljnom miljeu. Sposobnost preživljavanja i razmnožavanja mješavine kultura mikroorganizama te broj jedinki (CFU) liofiliziranih bakterijskih sojeva zajamčeni su do isteka roka valjanosti.

Dodatne informacije

Količina :

28 vrećica

Način primjene :

1-2 x 1 vrećicu OMNi-BiOTiC® Flora plus+ (2 g) umiješati u 100-200 ml vode, pričekati vrijeme aktivacije 1 minutu, ponovo promiješati i popiti. Preporučuje se popiti na prazan želudac. Ako uzimate OMNi-BiOTiC® Flora plus+ 2x dnevno, preporučuje se koristiti ga prije doručka i prije večere.