Podijeli:

Vitalia D-manoza vrećice 20 kom.

Vitalia D-manoza sadrži optimalnu dnevnu dozu od 2 grama d-manoze koja sinergijski djeluje s Vitalia Urovin otopinom.

Vitalia D-manoza sadrži i niacin koji doprinosi normalnom funkcioniranju sluznica te se lako primjenjuje zbog gotovog dozirnog oblika i osvježavajućeg okusa limete.

Za sprječavanje učestalih infekcija urinarnog trakta. Uporaba kao dodatna terapija za sprječavanje i simptomatsko liječenje urinarnih infekcija.

23,53 

SKU 0195642 Categories ,

Opis

Aktivni sastojak D-manoza mehanizam djelovanja: D-manoza je jednostavan šećer strukturno sličan glukozi; nalazi se u nekim vrstama voća, a proizvodi se i u tijelu. D-manoza se veže za bakterije E. coli, zbog čega se one vežu jedna za drugu, a ne za stijenke urinarnog trakta.

 

Neutralizirane bakterije mogu se zatim jednostavno ukloniti iz tijela mokrenjem i više ne mogu izazvati infekciju. Izlučuje se nepromijenjena s mokraćom u 30 min nakon ingestije, te sprječava bakterije E. coli da se vežu na stijenke mokraćnog mjehura. D-manoza, čak i u većim količinama, ne izaziva nikakve štetne nuspojave, i ne može se metabolizirati poput drugih šećera, što znači da je ovaj proizvod siguran za dijabetičare i ostale koji iz bilo kojeg razloga ne smiju ili ne žele konzumirati šećer.

Dodatne informacije

Količina :

20 Kom