Premium Green

In harmony with nature and your body 🙂

Slogan je novog inovativnog branda koji nam je stigao.

Premium Green dodaci prehrani nastali su u korak s globalnim trendovima o zdravlju. Osmišljeni su tako da funkcioniraju u harmoniji s prirodom i vašim tijelom, a podliježu strogom zahtjevu kontrole kvalitete unutar laboratorija i sustavu upravljanja kvalitetom.

Premium Green dodaci prehrani pridonose zdravlju određenih organa i tijela pomažući normalne funkcije, a time zdravlju i vitalnosti čitavog organizma.

Premium Green Beauty Complex sadrži kombinaciju Cynatine® keratina i cinka, a cynatine je visokokvalitetan prirodni keratin bogat aminokiselinama. Marine Magnesium sadrži prirodni pročišćeni ekstrakt SimagTM iz morske vode bogat magnezijem, a specifično geografsko porijeklo odražava njegov jedinstveni mineralni profil. Detox Liver sadrži sinergističku kombinaciju sastojaka iz prirode koji pomaži u održavanju i zaštiti zdravlja jetre. Sikavica pomaže zaštiti jetre. Artičoka i kurkuma pomažu u održavanju zdravlja jetre, a kolin pridonosi održavanju normalne funkcije jetre i normalnom metabolizmu lipida.

Potražite ove proizvode u našim ljekarnama ili Web-shopu. Za sve dodatne informacije obratite se našim ljekarnicima. Tu smo za Vas.