Nuxe Creme Prodigieuse Boost

Crème Prodigieuse® Boost je linija multikorektivne njege namijenjena ženama između 29. i 40. godine života s osobito užurbanim lifestyleom koje su izložene agresivnim utjecajima urbanog okruženja.

Nova linija Nuxe je najkompletnija i najpotpunija linija koji je imao do sada. Ispunjava potreba žena između 25 i 40 godina. Uspješno uklanja simptome užurbanog načina života, stresa i urbanog okoliša: Umoran sivi ten, Kontinuirana dehidracija, nemogućnost pronalaska odgovarajuće njege.

Obogaćena kompleksom cvijeta jasmina te ekstraktom cvijeta nevena i staničnim šećerom, potiče kožni obrambeni mehanizam da se bori sa svim štetnim utjecajima svakodnevnog života, protiv oksidativnog stresa, staničnog stresa te protiv oštećenja na kolagenu3, a pritom poštivajući prirodnu ravnotežu kože.

Linija se sastoji od 4 proizvoda:

Nuxe Creme Prodigieuse Boost koncentratom koji osigurava energiju i priprema kožu za daljnju njegu. Nanosi se ujutro i navečer prije kreme. Sadrži dva oblika hijaluronske kiseline i vitamin C. Uz temeljni sastav cvijeta jasmina koji odrađuje antioksidativne mehanizme zahvaljujući flavonoidima, cvijeta nevena (Nuxov patent) za poticanje stvaranja kolagena te staničnog šećera riboze za poticanje aktivnosti stanice

Multikorektivna gel-krema ili svilenkasta krema ovisno o vašem tipu kože. Uz temeljni sastav jasmina, nevena i riboze sadrži hijaluronsku kiselinu i ulje makadamije. Ulje makadamije nadoknađuje lipide u koži te ima hidratantna svojstva. Bogato je oleinskom i palmitoleinskom kiselinom i po svome je sastavu najsličnija ljudskom sebumu.

Multikorektivna svilenkasta krema
Multikorektivna gel krema za područje oko očiju

Zatim, Multikorektivni gel balzam za područje oko očiju koji se sastoji od biljnog kofeina i ulja lješnjaka. Biljni kofein ima drenirajuće i dekongestivno djelovanje te utječe na smanjenje nakupljanja viška tekućine u koži, posebno na području oko očiju. Također, sprječava i taloženje masnoća koje su zaslužne za pojavu neuglednih podočnjaka.

Te, zadnji proizvod koji je dosta bitan u liniji – a to je noćni balzam CP Boost noćni obnavljajući balzam koji sadrži ekstrakt cvijeta opuncije (Nopal kaktus) koji na kožu djeluje tako da potiče prirodne eksfolirajuće sposobnosti kože. Stimulira aktivnost kožnih enzima odgovornih za prirodan proces ljuštenja kože, prekidajući međustanične adhezijske elemente (koreneodezmosome). Eksfolirajući učinak je bitan za stimulaciju obnove stanica. Zato tijekom noći kada vi spavate, ova krema marljivo djeluje na vaše stanice kože lice i obnavlja ih.

Vjerujemo da je ovo jedna kvalitetna linija Nuxe kozmetike, pažljivo iskombiniranih sastojaka kako bi Vaša koža ostala što duže mlada i spremna za nove izazove koje donose godine i životne situacije. Kožu je potrebno njegovati, pogotovo kožu lica.

Nuxe Creme Prodigieuse Boos nuit oil balm

Dan za danom, koža će izgledati svježije, blistavije, a prvi znakovi starenja biti će umanjeni.