PAYOT TRETMANI

Drage naše,

želite li jedan besplatni tretman lica?

20.03. u Centralnoj ljekarni će se održati besplatni tretmani lica. Tretman lica traje 30 minuta, a sastoji se od prezentacije linije Payot, čišćenja lica i nanošenjem kremica koje odgovoraju Vašoj dobi i stanju kože. Za vrijeme tretmana dobit ćete upute za načine masiranja lica kako biste i prilikom nanošenja svoje kreme (kod kuće) mogli ostvariti bolje djelovanje. Možda do sada još niste dobile svijest koliko je bitna njega kože i kako zapravo krema djeluje. Zato smo tu da Vam to približimo.

Payot je brand iz pariškog laboratorija kozmetike. Prisutan je preko nekoliko desetljeća, te uz svakodnevne inovacije u dermokozmetici, drži se i tradicije od kada je nastao. Nadia Payot, dermatologica iz 20tih godina je stvorila poznatu Payot Pate Grise koja je i danas prisutna u originalnom sastavu. Pate Grise samo je jedan SOS pomoćnik za kožu sklonu aknama. Osim te paste, osvijestila je francusku javnosti koliko je važna masaža lica prilikom nanošenja kreme, seruma ili kreme oko očiju. Vjerujem da su zato Francuskinje svjesne važnosti kozmetike. Zato Vas pozivamo da i vi otkrijete čari Payot kozmetike i masaže lica.

PATE GRISE

Pogledajte i nekoliko videa i vidjet ćete kako Vas Payot mami da ga isprobate:
https://www.youtube.com/watch?v=AjiLpak0jdI
https://www.youtube.com/watch?v=aApsVYrHAm4
https://www.youtube.com/watch?v=ZdwTQ73GbX8

Prijavite se na tretman i dođite u dogovoreno vrijeme. Otkazivanje termina 48h prije. Kako bismo mogli ponuditi nekom drugom ukoliko Vama nešto iskrsne.

Tretmani su od 16-19h.

Mjesta su ograničena.
Popust 10 % na Payot kozmetiku ukoliko se odlučite nešto kupiti za sebe. (Nije obavezno!!!)

Trenutno imamo još slobodnih 5 mjesta od 17:00h!

Prijave na tretman isključivo putem maila: info@ljekarna-sb.hr te daljnje informacije ćemo Vam reći.