Jowae – francusko-korejska sinergija u kozmetici

Predstavljamo Vam novi kozmetički brand Jowae koji je nastao kao spoj najboljeg iz dva velika kozmetička svijeta: francuskog i sve popularnijeg korejskog. Ova francusko-korejska kozmetička sinergija plod je francuskog znanja i iskustva u fitokozmetici te snage ljekovitih korejskih biljaka s dugogodišnjom tradicijom.

Nadahnuta korejskom riječju harmonija, kozmetika Jowae (izgovara se kao tcho-wha-e) nastala je iz potrebe da se koži vrati ravnoteža narušena štetnim vanjskim uzročnicima i to je postignuto u prvom redu zahvaljujući inovativnom eksluzivnom patentiranom sastojku lumifenolima, moćnim antioksidansima izoliranima iz čuvarkuće, biljke sposobne preživjeti u najnepovoljnijim vremenskim uvjetima.

Lumifenoli imaju četverostruko djelovanje: djeluju kao antioksidativna zaštita, stimuliraju prirodnu staničnu zaštitu, oživljavaju stanični metabolizam i reguliraju sintezu melanina.

Jowae kozmetika temelji se na korejskom ritualu u 4 koraka: čćenje kože, priprema, aktivacija i korekcija. 

Kod ovog kozmetičkog branda pronaći ćete sredstva za čišćenje kože, maske za lice, lagane hidratantne i nutritivno  bogate kreme za lice, kreme protiv pigmentacija i bora, te losione i ulja za tijelo.

Ovaj etički, prirodan brand ima u prosjeku 93% prirodnih sastojaka, bez parabena je i fenoksietanola, mineralnih ulja, silikona i umjetnih bojila.

Ukoliko Vas je ovaj kozmetički brand zainteresiro svojim opisom, njegove proizvode po povoljnim cijenama možete pronaći u Centralnoj ljekarni Slavonski Brod, te na našem Web Shopu.